+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Colitis Ulcerosa

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik gediagnostiseerd met Colitis Ulcerosa. Na een lange periode van ziek zijn, medicatie uitproberen, me nog slechter voelen en darmonderzoeken heb ik eindelijk de goede beslissing gemaakt om het te proberen via alternatieve geneeskunde.

Ik heb eerst het boek van Etienne Premdani : “Ayurveda – het juweel der geneeswijzen” gelezen en ik was er gelijk van overtuigd dat deze vorm van genezen goed bij mij paste. Het is ook echt een aanrader om dit boek te lezen.

Ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Ik ben erachter gekomen dat de oorzaak van de ontstekingen te wijten viel aan parasieten en schimmels in mijn darmen. Dit is er in het ziekenhuis nooit uitgekomen. Etienne Premdani heeft eerst een ALBA (Ayurveda Levend Bloed Analyse ) bij mij gedaan. Ik slik nu diverse kruiden en krijg diverse behandelingen (Ayurvedische Marma acupunctuur (Marmapuncture) en Hoge Darm Spoelingen (Colon Hydro Therapie). Ook let ik goed op mijn voeding en neem ik voldoende rust.

Het gaat al stukken beter! Ik voel me ook weer fit en zit veel beter in mijn vel. De ontstekingen in mijn darmen zijn niet meer actief geweest sinds ik ben gestart met de Ayurvedische kruidensupplementen. Het voelt ook zoveel beter om jezelf op de natuurlijke manier te genezen in plaats van de symptomen te bestrijden met chemische medicijnen.

Het is misschien even investeren in je gezondheid aangezien het vaak niet volledig wordt vergoed door je zorgverzekering, maar dit is het zeker waard.

Groet,
Judith

 

ALBA (Ayurveda Levend Bloed Analyse) voor de behandeling

 

ALBA (Ayurveda Levend Bloed Analyse) na de behandeling

WhatsApp chat