+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Je beter voelen dankzij Ayurveda

Ik kwam uit nieuwsgierigheid bij de Premdani Ayurveda Clinic in Olst. Ondanks m’n leeftijd van 25 jaar en de weinige klachten had ik een afspraak gemaakt voor de Levend Bloed Analyse test. Eenmaal daar nam Etienne de constitutie met me door en kwam een hoop uit het bloed aan het licht. Wat een paar prikjes al niet konden doen!
Door mijn jarenlange vegetarische leefstijl zag het bloed er al best goed uit met weinig verklevingen van de bloedlichaampjes, maar er kwam naar voren dat ik last had van candida, parasieten (hoewel op z’n retour) en dat veel stoffen niet goed opgenomen werden (hoort ook bij Vata). Ook zag hij dat er zware metalen in het lichaam zaten en de vervuiling z’n effect had op verschillende organen.
Iets opmerkelijks wil ik trouwens ook vermelden, want dat gaat over hologrammen in het bloed. Wat een hologram is? Het is een soort afbeelding van iets (kan een traumatische gebeurtenis zijn) dat zich vastgelegd heeft in het brein en zich letterlijk met een bepaalde vorm uit in het bloed. In mijn geval zag ik tot m’n verbazing letterlijk de vorm van een gebroken bot, wat ik inderdaad in m’n 7e levensjaar had opgelopen door een ernstig ongeluk. Etienne vertelde later dat dit aan het einde van de reeks behandelingen verdwenen zal zijn (en dat was ook zo!).
Uiteindelijk werd alles vastgelegd op de USB-stick die je mee moest nemen en foto’s van het bloed werden erbij gevoegd. Aan de hand van de problemen werd een programma opgesteld waarbij ik eerst zo’n 7 darmspoelingen had te ondergaan en Ayurvedische supplementen kreeg voorgeschreven. Daarnaast werden afspraken gemaakt voor Mora-therapie om de organen weer goed te stemmen en had ik een stuk of 6 NAET behandelingen te ondergaan die me stuk voor stuk van de allergieën af hebben geholpen.
Hier kon geen reguliere geneeskunde tegenop en uiteindelijk voelde ik me – na zo’n korte tijd – stukken beter! Zo nu en dan zal ik voor een regelmatige ‘schoonmaak’ en controle van het lichaam bij de Premdani Ayurveda Clinic langsgaan en dit zal ik zeker iedereen van harte aanbevelen die met welke klacht dan ook rondloopt.

WhatsApp chat