+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Migraine

Sinds jaren kamp ik met gezondheidsklachten. Wat startte met een whiplash na een ongeval werd opgevolgd door stofwisselingsproblemen, migraine, hypothyreodie, ernstige vermoeidheid, menstruatieklachten, overgewicht en ga zo maar door. Het reguliere circuit had gedeeltelijk soelaas geboden, maar ergens stopte het toch.
Ik leefde op wilskracht en reguliere medicatie, maar toch is er ergens een grens.
Dit jaar kreeg ik helaas een miskraam. Heel heftig, maar mijn wilskracht hield me op de been. Ik ging op vakantie naar Azië en kwam daar “bij toeval” in aanraking met Ayurveda. De betreffende arts zei zulke treffende dingen en dat alleen na een polsdiagnose; het gaf me meteen hoop. Ik besloot bij terugkomst in Nederland meteen een Ayurvedisch arts te zoeken. Eenmaal terug in Nederland kreeg ik lichamelijk een behoorlijke terugslag (o.a. door schildklier) en ik was zeer uitgeput geraakt, de wilskracht begon wat af te nemen.
Via internet kwam ik terecht bij de heer Etienne Premdani. Het eerste consult betrof een gesprek en een bloedanalyse. Een leek kon zien dat het bloed er niet goed uit zag. De heer Etienne Premdani zei: binnen acht weken kun je je veel beter gaan voelen. Ik vond ik het nogal een kort tijdsbestek, maar het gaf me uiteraard zeer veel hoop. Het behandelplan bestond/ bestaat voor mij uit darmspoelingen (met kruiden), eten op Ayurvedische wijze (heerlijk) en kruidenpreparaten etc.
Inmiddels heb ik 4 darmspoelingen gehad, heb mijn eten aangepast en slik ik trouw de preparaten.
De eerste 5 weken zitten er op en ik kan zeggen: wow, wat een verbetering! De darmspoelingen zijn me ook 100 procent meegevallen. Beena doet het liefdevol en met beleid, niets om je zorgen over te maken: pijnloos en je voelt je naderhand zeer opgelucht.
Na dertien jaar hoofdpijn te hebben gehad is inmiddels 4 weken geen hoofdpijn een enorm feestje! Ik heb geen migraineaanval meer gehad, ik heb een normale menstruatie gehad, mijn energieniveau is fors verbeterd en de pijn in mijn pols en enkel zijn verdwenen. Dit belooft wat! Ik wou dat ik eerder deze stap had kunnen zetten, maar voor alles is een tijd.

Over enkele weken volgt weer een bloedanalyse en het kan niet anders dan dat het er dan veel beter uitziet!
Premdani en het hele team, heel hartelijk dank.
Voor een ieder die twijfelt of de Auyrveda iets voor hem of haar is, zou ik willen zeggen: niet twijfelen, maar doen!

WhatsApp chat