+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Moe na een blindedarmoperatie

Vorig jaar merkte ik dat ik steeds ontzettend moe was. Ik had toen net schoolexamen gedaan dus dat vond ik niet zo raar. Helaas ging het na weken uitrusten en vakantie vieren nog steeds niet over. In juli kreeg ik er een blindedarmontsteking bij, waardoor ik geopereerd moest worden. De operatie is goed gegaan, maar ik ben daarna heel erg ziek geweest van de narcose. Toen ik weer thuis was knapte ik maar heel langzaam op, ik was ontzettend moe en ik had nergens energie voor. Als ik een aantal uur wel iets deed, moest daarna gelijk een paar uur slapen om er van uit te rusten. Na een paar maanden ging het langzaam iets beter, maar nog steeds niet veel. Eerder was ik altijd heel actief, ik sportte veel en ik was druk met school bezig, maar op dat moment kon ik nog maar heel weinig dingen doen omdat ik zo ontzettend moe was. Ik vond het heel frustrerend.
Ik ben toen natuurlijk terug geweest bij de huisarts, die heeft een bloedonderzoek gedaan maar daar kwam niks uit. Na maanden thuis geweest te zijn en meerdere bezoeken aan de huisarts wist hij het ook niet meer. Ik kreeg van hem te horen dat het misschien wel in m’n hoofd zat.

Een vriendin raadde mij toen aan om een keer Levend Bloed Analyse te laten doen, omdat zij daar heel goede verhalen over gehoord had. Ik ben toen bij Premdani Ayurveda Clinic terechtgekomen.

De eerste afspraak werd gelijk duidelijk dat er wel degelijk iets aan de hand was, mijn bloed was ontzettend vervuild en verzuurd en er zat een schimmel ( Candida) in. Premdani vertelde mij dat hij niet verbaasd was dat ik zo moe was aangezien mijn bloed er totaal niet gezond uitzag. Hij vertelde mij ook dat ik me binnen drie weken waarschijnlijk al beter zou gaan voelen en dat ik na 6 weken waarschijnlijk weer gezond zou zijn. En dat terwijl ik al bijna een jaar last had van deze klachten!
Ik heb 6 weken lang een dieet gevolgd en kruiden geslikt om mijn bloed te zuiveren, verder heb ik een aantal NAET (allergie) behandelingen, Colon Hydro Therapie (darmspoelingen) met kruiden en oliën, en ontgiftende voetenbadjes gehad. Ik kon na een week al merken dat ik meer energie kreeg om dingen te doen en dat ik dingen ook langer kon volhouden.
Een andere probleem dat ik had, waren mijn longen; ik had al een paar jaar last van mijn longen met sporten. Ik kon niet goed ademhalen en had het altijd heel benauwd. Ik heb van de huisarts astma medicijnen gekregen, die hielpen wel een beetje maar niet heel goed. Tijdens één van de NAET behandelingen zijn mijn longen behandeld en het resultaat was echt ongelofelijk. Ik kon gewoon blijven ademhalen als ik aan het sporten was en ik had nergens last van! Ik ben hier ook echt ontzettend blij mee, ik worstelde al zo lang met dit probleem en ik vind het super fijn dat ik er nu vanaf ben.
Inmiddels zijn de 6 weken allang voorbij en ik voel me weer goed! Mijn bloed is opnieuw bekeken en het ziet er weer gezond uit! Ik heb geen last meer van die ontzettende vermoeidheid, ik heb nu gewoon weer veel energie.
Ik ben ontzettend bij dat ik bij de Premdani Ayurveda Clinic terecht ben gekomen, niet alleen omdat ik me nu weer goed voel, maar ook omdat ik hier serieus werd genomen. Ik kreeg van mijn huisarts heel erg het gevoel dat hij me niet serieus nam en vond dat ik me aanstelde. Vanaf het moment dat ik deze kliniek binnenstapte zijn mijn klachten serieus genomen en dat was voor mij een enorme opluchting.

WhatsApp chat