+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Premenstrueel syndroom (PMS) en Ayurveda Levend Bloed Analyse (ALBA)

Bij de Premdani kliniek vond ik eindelijk de oplossing voor al mijn gezondheidsproblemen. Er is gerichte medische vakkennis en kennis over een gezonde leefstijl aanwezig, met een complete aanpak, hetgeen mij veel vertrouwen geeft in het behandelplan. Daarnaast voelde ik mij door de vriendelijke en persoonlijke benadering direct op mijn gemak.

Ik had al jaren last van PMS en reageerde sterk op voeding. Stress door een reorganisatie en de overgang verergerde de klachten. Ondanks gezonde voeding bleef ik maar last hebben van mijn darmen en huid. Ook was ik extreem moe, terwijl ik van nature heel energiek ben. Ik heb van alles geprobeerd om fitter te worden: sportte regelmatig, at suikervrij en veelal vegetarisch en glutenvrij. Ondanks dat was herstel steeds tijdelijk en bleef ik uit balans.

Bij de Premdani kliniek bekijkt men de mens vanuit de Ayurveda, een holistische aanpak. Na een uitvoerige analyse van mijn bloed, ALBA (Ayurveda Levend Bloed Analyse) kreeg ik een behandelplan bestaande uit darmspoelingen (Colon-Hydro-Therapie, CHT) op mij toegespitste kruidenpreparaten en een compleet voedingsadvies.

Na een week voelde ik al duidelijk verlichting en kreeg ik al meer energie! Een aantal maanden verder volg ik een traject van allergiebehandelingen volgens Marmapuncture (Ayurvedische acupunctuur) en Bio-resonantie (MORA therapie). Bij een nieuwe ALBA (Ayurveda Levend Bloed Analyse) bleek ik veel gezonder en vitaler. Het bloed was erg verbeterd. Ik voel me er ook heel goed bij. Ik heb veel meer energie en weer vertrouwen in mijn lijf. De reacties op voeding zijn veel milder dankzij de Marmapuncture en ik weet nu wat voor mij triggers zijn en welke voeding en leefstijl opbouwend en herstellend werkt.

Ik kan iedereen aanraden eens een analyse en advies te vragen bij de Premdani kliniek.

Ik weet zeker dat het je goed zal doen en je gezondheid blijvend kan verbeteren.

Etienne en Beena Premdani zijn heel vriendelijk en bescheiden, terwijl ze voor mij van doorslaggevend belang waren op de juiste weg naar gezond, bewust en vitaal leven!

Ik geef de kliniek een verdiende 10!

Marion

 

WhatsApp chat