+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) (1)

Al heel wat jaren speelden mijn darmen regelmatig op, de stoelgang was niet altijd optimaal, afwisselend constipatie en diarree, opgeblazen gevoel, gasvorming, opgezette buik en zeurende buikpijn, slijm bij de ontlasting, zuurbranden en misselijkheid en ik was vaak moe. Ik zag dat ik bij de Premdani Ayurveda Clinic in Olst terecht kon voor darmspoelingen en besloot erheen te gaan. Ik dacht, baat het niet, dan schaadt het ook niet.

In de kliniek werd ik vriendelijk ontvangen en kon ik na een korte wachttijd naar de behandelkamer waar Beena, de echtgenote van Etienne Premdani, een korte uitleg gaf over wat ze ging doen.
De spoelingen zorgen ervoor dat oude koek, achtergebleven laagjes afval aan de darmwand, langzaam opgelost worden en dat de darmflora/sappen weer optimaal hun werk kunnen gaan doen met als gevolg een goede vertering van het voedsel, verhoogde weerstand en betere gezondheid. Zo’n 80% van onze ziektes komt voort uit slecht functionerende darmen werd mij verteld.
Deze darmspoelingen heb ik dus een paar maal gedaan en ik voelde me al beter maar er moesten voor een goed resultaat eigenlijk nog wat spoelingen gedaan worden. Gezien het positieve effect van slechts een paar spoelingen heb ik besloten te gaan voor meer darmspoelingen met daarnaast een uitgebreide behandeling zoals Levend Bloed Analyse, NAET therapie en Mora therapie.

Uit de Levend Bloed Analyse bleek dat er het e.e.a. mis was, o.a. zware metalen, behoorlijke Candida en bepaalde afwijkingen die veel voorkomen bij het Prikkelbare Darm Syndroom. Tja, en dit ondanks een gezonde levensstijl dacht ik! Het behandelplan bestond uit voorgeschreven kruiden, de darmspoelingen die gewoon doorgingen, en NAET behandelingen voor het elimineren van overgevoeligheden en een Mora-behandeling. Toen was er het eindgesprek en de controle bij Etienne. Alsnog een Levend Bloed Analyse om te zien wat er uiteindelijk na een aantal maanden veranderd zou zijn. Het resultaat was duidelijk, het bloed zag er sinds de eerste analyse werkelijk een heel stuk beter uit. De candida was duidelijk verminderd, zware metalen waren afgenomen, amper verklevingen en nog wat dingen die duidelijk weg of afgenomen waren. Zelfs was ik 7kg afgevallen terwijl ik niet dik was.
Om dit alles zo te houden werd me wel geadviseerd jaarlijks een aantal darmspoelingen te doen als zijnde onderhoud, het zo optimaal mogelijk houden van de darmen dus. Ook het gebruik van wat kruiden i.v.m. onderhoud en ondersteuning v.d. spijsvertering werd geadviseerd. Dat ben ik dan ook zeker van plan.
Al met al een fijne ervaring, ik ben erg tevreden en voel me ook prima!

WhatsApp chat