+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Psoriasis 1

Het begon ongeveer 8 jaar geleden met uitslag aan mijn linker onderbeen, daarna volgde mijn rechterbeen en verder in de loop van de jaren steeds meer uitbreiding van de plekken op allebei de benen en armen. Dit alles ging gepaard met hevige explosie’s van hevige jeuk en pijnlijke steken over mijn hele lichaam.

De reactie van mijn huisarts was een allergische explosie. Ik kreeg een zalf voor mijn lichaam en een tablet voor een rustige nacht. Dit heeft even geholpen en erna kwam de hevige jeuk en pijnlijke steken weer terug. Dit proces met de huisarts menigmaal herhaald er is niet naar een langdurige oplossing gezocht.

Ongeveer 2 maand geleden sprak ik een kennis en die vertelde mij over Ayurveda in Olst en ben er over gaan lezen en heb vervolgens een afspraak gemaakt dat is nu 6 weken geleden. Het 1e consult was een bloedanalyse bij Etienne alles was geheel onrustig en heel veel verklevingen in mijn bloed vervolgens naar Beena voor een darmspoeling. Ik voelde mij meteen veel beter geen steken meer over mijn hele lichaam en geen jeuk meer dus kon voor het eerst weer een hele nacht slapen. Wat was dat een prettig gevoel en een verademing. Ik kreeg verschillende kruiden, tabletten mee en een boek met de nodige informatie over de kruiden en voeding die ik tot mij mag nemen bijv. geen vis, vlees, koffie, drank etc. Het was even wennen om anders te eten maar als je lichaam hier zo goed op reageert word je vanzelf creatief met koken.

Een week later was het volgende consult en een dag ervoor werd mijn lijf weer onrustig. Ik was blij dat ik weer voor een darmspoeling kon komen en in de loop van de 4 weken ging ik mijzelf steeds beter voelen. Ik kon weer normaal slapen, ik kreeg mijn energie weer terug en ook weer de zin om meer dingen te ondernemen.

Na 4 weken (elke week een darmspoeling) weer terug bij Etienne en opnieuw een bloedanalyse de uitslag was velen malen een verbetering dus wat je voelt klopt ook met wat het bloed aangeeft. Dat was zo super om te horen dat alles rustig is en nu is het geheel onderhouden. Ik ga door met darmspoelen tot mijn darmen schoon zijn!

Het gaat steeds beter met mij en ben inmiddels gewend geraakt om anders te gaan eten. Wat in 8 jaar is opgebouwd aan allergie, is in 5 weken weer afgebroken. Ongelofelijk dat dit kan, het is zo super om dit te ervaren!

Ik wil Etienne en Beena bedanken voor wat ze tot nu toe voor mij hebben gedaan.

Super Bedankt Magda

WhatsApp chat