+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Wellness

Premdani Ayurveda Clinic beschikt over uiterst moderne en comfortabele wellness-faciliteiten. Kies uit een van de vijf weldadige wellness arrangementen en geniet van de diverse behandelingen. Kom tot rust in het prachtige, weidse landschap van Olst en omgeving.

Het Wellness-centrum

De Premdani Ayurveda Clinic beschikt over een prachtig ingericht Wellness-centrum waar u helemaal tot rust kunt komen. U kunt hier onder deskundige leiding van vaidya Etienne Premdani en zijn team een ontgiftings- en onthaastingsprogramma volgen dat gericht is op het in balans brengen van lichaam en geest. Naast meerdaagse, geheel verzorgde onthaastingskuren kunt u in het Wellness-centrum ook kuren van een dag volgen.

Leer van Ayurveda

In het Wellness-centrum werken we volgens de leer van Ayurveda. Dit is een 5000 jaar oude geneeswijze uit India die uitgaat van een holistisch mensbeeld. Door een juiste levenswijze kan men volgens Ayurveda niet alleen de lichamelijke gezondheid beïnvloeden maar ook meer inzicht krijgen in zichzelf en de wereld, met als resultaat een gezond en gelukkig leven.

Voeding, leefstijl, massages, kruiden, meditatie en yoga zorgen volgens deze leer voor de juiste balans tussen lichaam en geest.

De rust

Het Wellness-centrum ligt in een mooie, landelijke omgeving in Overijssel. U kunt er heerlijk wandelen en rust vinden. Het dorp Olst en de rivier de IJssel liggen op loopafstand van de kliniek en zijn het bekijken en beleven zeker waard. U kunt ook prachtige fietstochten in de omgeving maken. En mocht u het dichterbij willen zoeken: de tuin rondom de kliniek biedt ook mogelijkheden om te wandelen en te zitten.

Het verblijf

Ons Wellness-centrum beschikt over zestien ruime kamers, die alle voorzien zijn van een badkamer. Voor behandelingen en consulten zijn negen ruimtes beschikbaar. Voor meditatie hebben wij een speciale meditatieruimte ingericht. Ook zijn er nog twee auditoria voor bijeenkomsten met grote(re) gezelschappen.

De keuken

Tijdens de kuur wordt u verwend met de heerlijkste ayurvedische maaltijden die door onze kok elke dag vers worden bereid. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd in de eetzaal waar u een prachtig uitzicht heeft over de wijde omgeving.

 

WhatsApp chat