+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Herpes Genitalis

Ruim 5 jaar geleden heb ik Herpes genitalis opgelopen. Toen ik het wist, was het even schrikken, maar ik dacht dat het voor mijn gezondheid verder geen probleem zou zijn. Herpes genitalis is een soa (seksueel overdraagbare aandoening) die wordt veroorzaakt door een virus. Dat is in de meeste gevallen het herpes-simplextype-2-virus (HSV-2). Het virus veroorzaakt een infectie van de huid en de slijmvliezen in en rond de geslachtsdelen. Ik heb altijd veel gesport, nooit gerookt, en ik was ook nooit ziek. Ik eet ook heel gezond. Maar ik kreeg met zeer grote regelmaat aanvallen van herpes. Vaak 1x per maand en soms weken achter elkaar.

Wanhopig ging ik op zoek naar een oplossing. Dat was niet gemakkelijk, want ik heb altijd geweigerd reguliere medicijnen te gebruiken uit overtuiging dat zij de diepere oorzaken niet aanpakken. Het werd een lange zoektocht via acupunctuur, Chinese kruiden, Bach-remedie, Colloïdaal zilver-infusen, een pittig dieet zonder brood en zuivel, etc .etc.
En ten slotte kwam ik – na een zoektocht van 5 jaar – zonder veel hoop terecht bij de Ayurveda-kliniek van Etienne Premdani te Olst. Tot mijn verbazing en grote blijdschap heb ik sinds mijn eerste bezoek aan Etienne Premdani geen enkele aanval van herpes meer gehad. Dat is nu 5 maanden geleden en ik weet niet wat me overkomt!
Hoe ik ben behandeld bij Premdani?
Eigenlijk heel eenvoudig. Tijdens het eerste consult wordt de Levend Bloed Analyse test gedaan. Hierbij wordt een zeer moderne microscoop gebruikt om het bloed te analyseren. Op het scherm van de computer mocht ik meekijken naar mijn bloed. Etienne Premdani adviseerde een aantal hoge darmspoelingen, de Colon Hydro Therapie, om mijn darmen te reinigen van gifstoffen, slijm en zuur. Bij deze hoge darmspoelingen worden Ayurvedische kruiden gebruikt. Verder moest ik dagelijks een aantal Ayurvedische kruidenpreparaten innemen.
Ik ben op basis van de Ayurvedische principes nog bewuster gaan eten waarbij ik vooral let op de zuur-basebalans van de voeding.
Nu ik al deze Ayurvedische behandelingen heb ervaren, vraag ik me af waarom de reguliere geneeskunde niet op de hoogte is van deze meer dan 5000 jaren oude Ayurvedische wijsheid. Ik ben Etienne Premdani zeer dankbaar, en kan nog nauwelijks geloven hoezeer mijn toestand is verbeterd.

WhatsApp chat