+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Hoofdpijn en meer

Een paar maanden geleden liep ik voor het eerst de Ayurvedische kliniek van Ayurvedisch geneesheer Premdani binnen. Wat mij meteen opviel was de serene sfeer en tegelijk de mooi uitgeruste inrichting van de kliniek. Na de eerste kennismaking werd er meteen een bloedanalyse gemaakt, en zo zat ik even later mee te kijken op het computerscherm hoe mijn bloed er vele malen vergroot uitzag. Wat ik zag was een buitengewoon heldere weergave van de cellen en wat al niet meer. In mijn geval hoefde je geen deskundige te zijn om te zien dat het beter kon. Tegelijkertijd was ik in zekere zin, blij verrast; voor het eerst sinds vele bezoeken aan officiële en alternatieve artsen en genezers kon ik zonder omwegen of andere subjectieve verklaringen zien hoe het met mijn gezondheid gesteld was. Ik kwam in eerste instantie omdat ik last had van de Lyme, maar zag tegelijk dat door deze analyse ik heel goed preventief toekomstige ziektes voor kon zijn. Het bloed laat duidelijk de actuele situatie van mijn algehele gezondheid zien.

De analyse van het beeld van mijn bloed op deze wijze vind ik uiterst direct. Het neemt onregelmatigheden in het lichaam waar, alvorens deze zich uitkristalliseren in een ziekte. De heer Premdani schreef mij een aantal middelen en behandelingen voor, om alles in mijn lichaam weer in het “reine” te brengen.

In de vervolgconsulten kon ik zelf de vooruitgang waarnemen aan de hand van nieuwe bloedanalyses; geen omwegen of andere vage diagnostiek meer, ik kon het zelf waarnemen. Alles uitrekenend dacht ik bij mezelf: dat gaat me op den duur een hoop tijd en geld en ellende schelen. Inmiddels zijn mijn klachten onder controle en treedt er zichtbare en voelbare verbetering op. Oh ja, en nog als bonus, de hoofdpijn die ik de laatste acht jaar wekelijks tot tweewekelijks had, tot en met misselijkheid aan toe, is geheel verdwenen.

WhatsApp chat