+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) (2)

Ik ging naar de Premdani Ayurveda Clinic vanwege aanhoudende vermoeidheid, terwijl er bij controle van mijn bloed in het ziekenhuis nooit iets aan de hand bleek te zijn, dus was er geen duidelijke reden voor de klachten die ik had. Dus ging ik verder zoeken en kwam ik onder behandeling bij Etienne Premdani.
Ik zal de klachten die ik had hieronder beschrijven:
• Neusverkoudheid en verstopte neus (voornamelijk aan de rechterkant) met name ’s nachts, vervolgens in de ochtend sputum in de keel, neus- en keelholte-ontstekingen;
• Winterdepressie / neerslachtigheid, weinig kunnen genieten van het leven/ in het leven staan, vermoeidheid;
• Koude handen en voeten;
• Problemen met de spijsvertering, vooral obstipatie;
• Herstellende van een burn-out;
• Af en toe restverschijnselen van een whiplash met hoofdpijn en nek-, rug- en stuitklachten;
• Extreem lage bloeddruk tijdens diepe slaap, waardoor ik veel moeite heb met wakker worden en opstarten.

Middels de Levend Bloed Analyse zag Etienne al vrijwel direct de oorzaken van mijn klachten; zo had ik o.a.
– een schimmel (candida albicans) in mijn bloed,
– verzuring in mijn lichaam,
– mijn rode bloedcellen waren samengeklonterd, waardoor het lichaam geen energie kon opnemen,
– prikkelbare darm syndroom (PDS),
– allergieën, terwijl allergietesten die ik had laten afnemen, dit niet hadden aangetoond.

De behandeling die Etienne mij voorstelde was er een van 2 maanden, waarbij ik voedingsadviezen en leefstijl-adviezen meekreeg, voedingssupplementen en medicatie om in eerste instantie het lichaam te ontgiften. Vooral de darmspoelingen maakten hier een belangrijk onderdeel van uit. Deze heb ik 5 keer gehad. Ik moet zeggen dat ik hier in het begin wel wat tegenop zag, maar Beena Premdani werkt met een gesloten systeem en stelde mij ook gerust, wat ik erg prettig vond en tijdens de behandeling blijft ze er ook gezellig bij. Nadat ik de 5e darmspoeling had gehad, voelde ik mij al veel energieker.
Inmiddels ben ik al een aantal maanden verder en heb ik zoveel meer energie! Mijn kwaliteit van leven is er ontzettend op vooruitgegaan en dat is een enorme winst!
Kortom een geslaagde behandeling, voor mijn (eindelijk) erkende klachten!

WhatsApp chat