+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Ziekte van Lyme (3)

Ruim tien jaar geleden liep ik een besmetting op van de ziekte van Lyme.
Na allerlei behandelingen, zowel regulier als alternatief, bleven de klachten terugkomen, zoals ernstige vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen. Ik zat nu weer in een periode dat ik me nauwelijks kon voortbewegen. Mijn voeten, benen en armen lieten mij regelmatig in de steek. Verder kampte ik met allerlei allergieën.
Ik zag een advertentie van de Premdani Ayurveda Clinic en besluit toch maar om een afspraak te maken.

De eerste stap is een Levend Bloed Analyse om een algehele indruk te krijgen over mijn gezondheid. Hieruit blijkt al snel dat mijn lichaam sterk verzuurd is. Ook zijn er nog resten van de Lyme besmetting te zien en een Candida. Ik krijg het advies om een aantal hogedarmspoelingen (Colon Hydro Therapie) te ondergaan.
Verder ga ik naar huis met een voedingsadvies en allerlei kruidenpreparaten.

Na de eerste darmspoeling en na het omgooien van mijn voedingspatroon voel ik me al een heel stuk beter. Mijn opgezette handen en voeten maar ook mijn gezicht normaliseren zich al na 3 weken. Dat ik veel vocht en gifstoffen verlies is ook te merken aan mijn gewicht. Aan het eind van de rit ben ik ruim 15 kilo kwijt. Verder worden mijn spier- en gewichtsklachten met de dag minder.
Omdat ik ook allerlei allergieën had, heb ik ook enkele NAET-behandelingen ondergaan. Daardoor kan ik nu weer gewoon genieten van granen en eieren zonder dat ik onder de bulten kom te zitten. Simpele behandelingen met een groot effect!
Doordat ik mijn baan even op een laag pitje moest zetten, kwam ik bij de Arbo-arts terecht. Deze arts wilde helemaal niets weten van de Ayurveda. Toen ik na enkele weken opnieuw op haar spreekuur moest komen was er een duidelijke verbetering te zien. Deze arts bleef volhouden dat het niet aan de behandelingen kon liggen.

Nu, ruim 10 weken verder, voel ik me een heel ander mens. Heb weer energie en mijn ledematen functioneren weer naar behoren. Over 3 maanden heb ik nog een controleafspraak.
Ik heb mij voorgenomen om bij het begin van elk seizoen een darmspoeling te ondergaan om ze in een goede conditie te houden.
Als patiënt voelde ik me al snel veilig en ontspannen door de warme en liefdevolle benadering van zowel Etienne als Beena Premdani. Ik ben dan ook blij dat ik hier terecht ben gekomen en zou dan ook een ieder kunnen aanraden zich eens te verdiepen in de Ayurveda.

WhatsApp chat